menedzser szűrés

Menedzser szűrések

A legtöbb belgyógyászati betegség mint az érszűkület, a szívinfarktus vagy a tápcsatornai daganatos kórképek szűrővizsgálattal nagy százalékban megelőzhetőek, erre szolgálnak menedzser szűréseink.

A legtöbb civilizációs belgyógyászati betegség mint az érszűkület, a szívinfarktus vagy a tápcsatornai daganatos kórképek szűrővizsgálattal nagy százalékban megelőzhetőek, erre szolgálnak menedzser szűréseink. A belgyógyászati és gasztroenterológiai szűréseinket úgy állítottuk össze, hogy azok lehetőség szerint a betegeket nem megterhelő non-invazív jellegű, korszerű, képalkotó vizsgálatokon alapuló szűrővizsgálatokat tartalmazzanak. A menedzser szűrővizsgálataink ilyen módon költséghatékonyak, és alkalmasak arra, hogy a legfontosabb belgyógyászati, kardiológiai és gasztroenterológiai kórképeket időben kimutassák, illetve előre jelezzék.

Az alap menedzser szűrővizsgálat (általános egészség és állapot felmérés) tartalmazza a belgyógyászati rutin laborvizsgálatokat, beleértve a metabolikus állapotot jellemző koleszterin, vércukor és húgysav vizsgálatot. Ezen kívül tartalmazza a belgyógyászati szakvizsgálatot, az EKG vizsgálatot,a vérnyomás mérését.

Gasztroenterológiai szűrés jelleggel ezen kívül az alap szűrési csomagunk tartalmazza a helicobacter kimutatását kilégzési teszt alapján, a székletből történő vér és calprotectin kimutatást, valamint a hasi ultrahang diagnosztikát. Az emelt szintű menedzser szűrés (teljes körű belgyógyászati szűrés) a felsoroltakon kívül tartalmazza a tumor markerek vizsgálatát, a szívultrahang vizsgálatot, a pajzsmirigy ultrahang vizsgálatot, nőkben a nőgyógyászati rákszűrést, férfiakban pedig a prosztata rákszűrést. Kiegészítő opcionális szűréseink olyan kardiológiai és gasztroenterológiai vizsgálatokat tartalmaznak, melyekkel pontos képet alkothatunk a szívkoszorúerek és a tápcsatorna állapotáról.

A szűrővizsgálataink fájdalom és kellemetlenség mentesek, számottevő kockázatuk nincs, elvégzésük során szövődménytől nem kell tartani. Ilyen vizsgálatok a szív koszorúér CT vizsgálata illetve a kapszula endoszkópos vizsgálat.